Bravarska radionica “Gvozden” je sa radom počela 2011 godine. U okviru porodične kuće formirana je radionica čiji asortiman obuhvata kovane ograde, kapije od kovanog gvožđa, ograde za balkone, stepeništa i terase zaštitne rešetke za prozore i vrata od kovanog gvožđa, kao i izradu i montažu tendi po meri.
A za vas kao potpunu uslugu nudimo i sve ostale bravarske usluge po dogovoru.

ograde za dvoriste Trenutno poslovanje obavljamo na 120m² sa troje stalno zaposlenih.
Još jedan pokazatelj našeg kvaliteta je i to da se u kratkom vremenskom periodu iza nas nalazi preko 150 završenih objekata i veliki broj zadovoljnih mušterija.

Zavisno od dogovora za vas izrađujemo sve tipove kovanih ograda, kapija i zaštitnih rešetki.
Naš asortiman obuhvata ograde i kapije klasičnog finiširanja kao i modele visokog kvaliteta, cinkovanog finiširanja.

Kako nam je kvalitet i zadovoljstvo naših kupaca glavni cilj, kompletan proces izrade je strogo kontrolisan od izbora sirovine do finalnog proizvoda i kvalitetne ugradnje.

Cenovnik izrade varira po metru kvadratnom, zavisno od modela kapije ili ograde koju želite. Nakon odabira modela i izlaska naših radnika na lokaciju možete znati i krajnju cenu kompletne usluge.

Bilo koji od modela iz našeg proizvodnog programa je podložan promenama kako bi se najlepše uklopio u vaš ambijent.
Osim modela koje možete videti na strani proizvodi, nudimo i izradu unikatnih ograda od kovanog gvožđa, kapija i ostalih elemenata, po vašoj ideji i nacrtu.

Desetogodišnje iskustvo u bravarskim poslovima nudi pravu garanciju kvaliteta naših proizvoda.
Za više informacija možete nas kontaktirati telefonom ili doći lično u naš proizvodni deo koji se nalazi u Zaječaru, ulica Ivana Mažuranića 21.

Kapije za dvorišta

Kapije

Kvalitetne kapije od kovanog gvožđa za vaše dvorište. Masivnog, klasičnog ili modernog dizajna nude vam osećaj sigurnosti i daju dodatno ulepšavaju svaki prostor u kom se nalaze.

Više strelica

Kovane ograde

Ograde

Ograde od kovanog gvožđa nude sigurnost, kvalitet i trajnost. Lake za održavanje modernog ili klasičnog dizajna,savršeno se uklapaju u svaki ambijent u kom se nalaze.

Više strelica

Ograde za terase

Terase

Kovane ograde za terase kvalitetne izrade i dugog veka trajanja oplemenjuju svaki balkon i terasu.
Za vas izrađujemo po meri ograde za terase, balkone i stepeništa.

Više strelica

Rešetke za prozore

Zaštitne rešetke

Sigurnost pre svega. Za vaše prozore i vrata izrađujemo i ugrađujemo zaštitne rešetke. Kvalitet materijala i stručna ugradnja garantuju vam potpunu bezbednost vašeg doma.

Više strelica

©2013 www.gvozden.co.rs
 W3C Valid dizajn